CONTACTE

 

Teniu diverses maneres de contactar amb nosaltres, per explicar-nos qualsevol cosa o resoldre qualsevol dubte estarem encantats de respondre.
Des de com realitzem les sessions, quants de dies per setmana seria convenient que entrenessis segons el nivell físic i l’objectiu a aconseguir…

 

 

ESCRIU-NOS UN EMAIL directament

 

  ESCRIU-NOS UN EMAIL pel teu compte a

   

    info@satribu.com

   

   

  Fes clic damunt el mail i s’obrirà el teu gestor de mail preestablert.

  Et podem mantenir informat

  de tot el que vulguis saber subscrivint-te A LA NOSTRA NEWSLETTER

  o ens pots visitar al nostre local

   i estarem encantats de parlar amb tu

   Carrer Joan Riutort, 98.
  07190 Esporles. Illes Balears

  Sa tribu

  Joan Riutort, 98. 07190 Esporles. Illes Balears

   

  Esporles és una vila i municipi de la serra de Tramuntana de Mallorca, Illes Balears. Confronta amb els termes municipals de Banyalbufar, Palma, Puigpunyent i Valldemossa. El municipi compta amb quatre nuclis de població: el llogaret de S’Esgleieta, les urbanitzacions d’Es Verger i Ses Rotgetes de Canet a més de la pròpia vila d’Esporles.

  Queda a uns 15 km de Palma. Esporles es divideix en la Vilavella i la Vilanova. Tradicionalment l’economia municipal es basava en l’agricultura i ramaderia, com es mostra en la mansió granja-museu Sa Granja. Avui en dia, com en la major part de les Balears, es basa en el turisme. També fou molt important la indústria tèxtil, de la qual encara en podem trobar vestigis com fàbriques o edificis.

  Esporles: del llatí sportulis,que vol dir “senalla”. Sembla que aquest nom es deu a la implantació a la zona d’una artesania de llata de palma, basada en el garballó

  via: wikipedia

  o seguir-nos a les xarxes socials