AVIS LEGAL

 

Llegeix detingudament aquests termes i condicions, així com la política de privacitat de satribu.com. La participació o ús de satribu.com implica que acceptes els presents termes i condicions. Si no estàs d’acord o no els accepta, no hauries d’usar o accedir a aquest lloc.

Satribu.com es reserva el dret a modificar els termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís, per la qual cosa recomanem llegir periòdicament dits termes.

Condicions i responsabilitats legals

  1. L’accés i/o ús de satribu.com converteix a la persona que ho utilitza en usuari d’aquesta, comprometent-se a complir les condicions i termes d’ús d’aquest document.
  2. L’usuari de satribu.com es compromet a accedir i utilitzar satribu.com conforme a la legalitat vigent, fent bon ús del mateix i evitant realitzar actes que poguessin causar perjudici a terceres persones (insults, spam, enllaços amb malware, etc…). satribu.com es reserva el dret de bloquejar o denegar l’accés a aquells que facin un ús indegut del lloc web.
  3. satribu.com no es fa responsable dels possibles danys que puguin causar-se o produir-se en els fitxers emmagatzemats en aquest lloc com a conseqüència de problemes de maquinari, ataquis hackers o accions imprevistes similars.
  4. satribu.com s’eximeix de tota responsabilitat legal per qualsevol mal, pèrdua, lesió o problema com a resultat de les activitats de qualsevol visitant del lloc web, així com l’ús que els visitants li puguin donar al contingut d’aquest.
  5. satribu.com conté enllaços a pàgines externes d’altres lectors, usuaris i/o anunciants i, evidentment, no es fa responsable de les polítiques de privacitat, condicions, termes legals i continguts d’aquestes pàgines externes.
  6. satribu.com es reserva el dret de publicar els continguts que consideri oportuns, amb la possibilitat de modificar i/o esborrar part o totalitat d’aquests.
  7. Està prohibit l’ús de la marca i logotip de satribu.com sense autorització.

Llicència

satribu.com té el seu contingut sota una llicència Creative Commons de caràcter Reconeixement. Això significa que ets lliure de copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra sota la següent condició:

 • Reconeixement: Has de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el licenciador (però no d’una manera que suggereixi que té el seu suport o donen suport a l’ús que fa de la seva obra).

Política de privacitat

En satribu.com no es recullen dades personals sense el teu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

No obstant això, recomanem llegir la política de privacitat d’aquest lloc web, on s’explica detalladament totes les dades que es poden arribar a utilitzar i la seva finalitat.

Política de protecció de dades

 • satribu.com pot recopilar informació que consideres privada, encara que només serà utilitzada per a les finalitats amb els quals ha estat recopilada. Aquesta informació inclou dades públiques com la seva nick, pseudònim o sobrenom, pàgina web, comentari, sistema operatiu i/o navegador web, així com dades privades: adreça de correu e-mail i adreça IP (de la qual es pot estimar el país, ciutat de residència i proveïdor d’internet). Aquestes dades privades no són visibles al públic, i només seran revelats en el cas que una autoritat competent els requereixi.

Cancel·lació de dades

 • Pots sol·licitar els teus drets ARCO (dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades) dels comentaris que hagis publicat en aquest lloc web. Per a això, has d’enviar un e-mail amb la teva sol·licitud al contacte que apareix al final d’aquest article o directament des del formulari de contacte d’aquesta pàgina.

Informació general

satribu.com és propietat de SA TRIBU, amb seu en C/  Joan Riutort, 98. 07190 Esporles. Illes Balears

Si necessites contactar per a qualsevol assumpte legal, tens a la teva disposició la següent adreça de correu electrònic: info@satribu.com